Пазаруване, доставка, контакти

  • Начин за пазаруване в сайта

Продуктите могат да бъдат добавяни от листа към всяка продуктова категория чрез бутона „Добави към количката“. По този начин вие автоматично слагате в кошницата си по един брой от всеки добавен продукт. След което в страницата „Моята количка“ чрез бутончетата нагоре и надолу или чрез директно въвеждане на цифра в полето, можете да коригирате желаните от вас бройки, . Ако въведете стойност по-голяма от наличните ни бройки системата ще ви изпише съобщение да въведете по-малко.

Можете да добавяте /препоръчителен начин/ и отваряйки страницата на самия продукт. Там след описанието и цената са показани наличните бройки. Важи същото – системата ще ви коригира ако въведете повече от наличните.

След като сте сложили в кошницата всички необходими ви продукти, натискате бутона „Продължи с поръчката“, попълвате данните за доставката. Можем да ви доставим до посочен от вас адрес, до офис на Еконт или Спиди.   В зависимост от този избор в полето „Адрес за доставка/Адрес на куриер“ изпишете адреса за доставка или адреса на куриерския офис в съответното населено място.

Моля въвеждайте коректен e-mail адрес тъй като на него ще ви изпратим информация за етапа на обработка на поръчката. Веднъж вече регистрирали се вие ще можете да разглеждате вашите поръчки от линка „Моя акаунт“.

Особеност: ако пазарувате за първи път и все още нямате акаунт, то вие може да го създадете в последните стъпки на първата си поръчка. Паролата която въведете там в полето „Парола на акаунта“ ще бъде парола на вашия новосъздаден акаунт. По този начин вие едновременно правите първата си поръчка и създавате акаунт.

Декларация за поверителност: вашите данни са необходими само и единствено за да се свържем с вас и да ви изпратим поръчката, те не се се предоставят на други лица при никакви обстоятелства, освен предвидените в българското законодателство.

Преди да ви изпратим поръчката ако сте нови клиенти, наш сътрудник ще се свърже с вас по телефона за потвърждение. При следващи поръчки това няма да е необходимо.

С цел редуциране броя на непотърсени пратки е въведен минимум на сумата за поръчка от 5 лв.

  • Доставка, срокове

Поръчките се обработват по реда им на получаване.

Срока за доставка е  до 2-3 дни след изпращане на поръчката, но обикновено се стремим това време да е по-късо.

Работим с Еконт и Спиди. По Еконт доставката ще ви струва 3.60 лв до техен офис плюс 1.2% наложен платеж. До адрес е 5.67 лв плюс 2.4% наложен платеж. Към момента най-изгодна е доставката до офис на Спиди – около  3 лв.
В събота и неделя не се изпращат пратки.

За клиенти от гр. Враца е възможно и лично предаване с цел спестяване на транспортните разходи.

Всички пратки се изпращат с опция „Преглед  преди плащане“.

Ако желаете да ви бъде издадена фактура, напишете данни в полето „Допълнителна информация“.

  • Контакти

Относно въпроси по продукти и доставка можете да ни се обадите:
В работни дни от 10.00 до 16.00 часа
Тел – 0876 119 121
гр. Враца

или да пишете на имейл: admin@gali-bg.com

Разчитайте на коректност и добро обслужване.

Приятно пазаруване!

Промоция

Промоция- 20% намаление на мъниста естествени камъни на наниз и 30% намаление на естествени перли на наниз

Доставя се с Еконт и Спиди.